Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak je kampanja

Putnici koje je vozio 'premijer taksist' plaćeni za snimanje spota!

Tour de France
Foto: REUTERS
1/2
13.08.2013.
u 13:49

Laburisti su priznali da su oko 500 kronera (ili 480 kuna) platili pet od 14 putnika koji su snimljeni u premijerovu taksiju.

Norveški premijer Jens Stoltenberg postao je pravi svjetski hit objavljivanjem snimke u kojoj vozi taksi i razgovara s "običnim" ljudima. No, dio te popularnosti vjerojatno će splasnuti nakon što je objavljeno da su neke od putnika platili iz premijerove Laburističke stranke, piše BBC.

Laburisti su priznali da su oko 500 kronera (ili 480 kuna) platili pet od 14 putnika koji su snimljeni u premijerovom taksiju. No, dodali su da su ih platili da sudjeluju u promotivnom spotu Laburističke stranke, kad još nisu znali da će ih voziti premijer.

Premijer tvrdi da je ovim postupkom prije izbora želio čuti što misle "obični" birači. Njegova stranka je na vlasti od 2005. godine, a po anketama trenutačno zaostaju za Konzervativnom strankom.

"Petero običnih građana pitali smo žele li sudjelovati u spotu Laburističke stranke i nisu ništa drugo znali osim toga da će ih pokupiti taksi", kazala je glasnogovornica stranke Pia Gulbrandsen i dodala da je "njihova spontanost bila stvarna kada su shvatili da ih vozi premijer".

>>Norveški premijer vozio taksi da se zbliži s biračima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije